Helt åt skogen

Mullehästens och sockornas mellanstora nomnomhage (den man kan gå i utan att drabbas av the f-word) är delad i två delar, kan man säga. En gräsdel och en skogsdel. Skogsdelen går lite nedanför resten av hagen, som en utbuktning in på golfbanan. Runt skogsdelen av hagen går ett av golfbanans hål (oklart vilket nummer, vi återkommer om det). Start på ena sidan hagen och mål på andra. Eller vad det nu heter. Utslag (inte såna som kliar) på ena sidan och hål på andra. Nåt sånt.

Det gör naturligtvis att det finns golfare (säkert såna med rosa shorts) som tror att de är fullkomligt fantastiska och kan slå bollen över skogen och få hål i ett, istället för att slå runt som man ska. Det föreställs vara enklare så än att försöka få skruv på bollen runt skogen. Men vad vet vi. Det enda vi vet är att dessa individer har väldigt bristande självinsikt. Inte bara i shortsfrågan då, utan även i golf. För när matte är nere i hagen och plockar karten av vildapeln så inte Mulle hittar på dumheter, ja då blir resultatet lite sådär…
image

Direkt meddelande till alla golfare; Vi vet inte vad ni heter eller var ni bor, men den av er som råkar träffa Mullehästen med en golfboll kan vänta sig en reprimand. Så kan vi säga.

 


Comments

Helt åt skogen — 6 Comments

  1. Reprimand that is!
    Man kanske ska sätta upp en varningsskylt vid det där stället som de startar just den delen av bollandet vid? (Tee troor jag det heter, men är inte expert.)

  2. Min förra häst (lipizzaner faktiskt:)) stod i hage jämte en golfbana med sitt föl. Där va MÅNGA som sköt in bollar i hagen, sen gick vissa in i hagen för att slå ut bollen (vilket man inte får enligt golfreglerna)? Inte populärt för nojig matte!! Så lite på skämt satte jag o banägaren upp en skylt “Hästen biter golfare!! Beträd ej hagmarken!” Det funkade :p

  3. Hittade en golfboll i hästens hage förra sommaren, det konstiga var att det inte finns en golfbana på flera kilometer ifrån stallet och den hagen. Det kallar jag mystiskt, dessutom finns det knappt några hus där så att grannarna skulle stå och skjuta bollar mot vår leråker till hage känns långsökt… och varför skulle någon vilja spela golf i den?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *