Kost och motion

Det går lite fort i svängarna här, men nu är budet att Mullehästen ska motionera sig frisk. Så då är det bara att ge sig ut och sprattla efter bästa förmåga. Eller ja, så gott som igångsättningen tillåter. Mulle är fortfarande konvalescent för det där frambenet. Om ni minns det. Det är knappt vi gör det.

Idag hade han hur som helst exceptionellt bra ben. Torra, rena och precis lagom många. Så vi tog på fnorkmätaren och gav oss ut på busgalopp i klätterbackarna för att kolla kondisen. Mullehästen var pigg, glad, sprattlig och flåsade som om han var en varg som försökte riva den tredje lilla grisens hus. Kondisen är kanske inte på topp, så kan vi säga. Men engagemanget är!

Och för den utmattade matten finns det betydligt sämre sätt att inleda semestern.

image

I natt får Mullehästen prova att gå ute igen. Han har flugoverall och är redo till tusen. Nu håller vi tummarna!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *