Nos

Nya skor idag, vilket var tur för fötterna började se ut som skräp. Och det är inte ens sex veckor sen senast! En hel sommar utan gräs förra året har tydligen gjort att matte glömt vilken effekt gräset har på mullefötter.

Hovis gjorde fötterna fina igen, lite extra på den lömska högra framfoten (som hålls ensamt ansvarig för alla skadorna på det vänstra griffelbenet). Nya dojor och nya sulor (vita, det är ju sommar!)

Matte roade sig under tiden med att lägga sig i hovslagarens arbete, hindra Mullehästen från att lägga sig i hovslagarens arbete samt försöka räkna mulprickar. Det sista gick inte, det var för många. Men de har antagit sin fina rosa sommarfärg.

image

Dagens bandage blev svart. Vi börjar få slut på rolig vetflex. Men vi har en rulle ponnyer kvar om Mullehästen ska vara extra fin någon dag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *