Speed mode-frisyr

En klassisk vardagstur med sockor och allt. Mullehästen fick ha kandar på sig och vara Riktig Hest, något han skötte relativt bra. I skritt och trav. I galopp var han en obotlig giraff, men det är ju så svårt när man har försommarsprätt i hela kroppen och det är så fasligt roligt att jaga raggsockor. Han hade för säkerhets skull kvar luggen i speed mode bakom öronen ifall det skulle bli dags igen.

På det hela taget kan man säga att Mullehästen mår ypperligt. Dock har han ett knöligt ben. Det som brukar vara knöligt är plötsligt ännu knöligare. Och den nya knölen ömmar. Så man kan misstänka att Mullehästen traditionsenligt har sparkat av sig griffelbenet såhär på våren (det vore alltså tredje året i rad..). Men man vet aldrig. Vi ska åka och kolla upp det hela, det är lika bra. Vi har ju inte varit hos veterinären på flera månader.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *