Upcoming; Nationella Mulledagen

Varje år vid den här tiden är det dags att förbereda sig inför den stora högtiden som infaller den 29 april – Mullehästen fyller år! Detta avser vi att fira med skäliga mängder nomnoms av olika typ.

För er som inte tidigare har firat nationella Mulledagen kan vi rekommendera pizza, äpple eller vadsomhelstsomärgott. Firar man så firar man liksom.

Mullehästen fyller arton år. Han blir myndig. Han får rösträtt. Han får gubevars köra bil. Eller ja, hade fått. Om han hade varit av en annan art. Det är nog kanske lika bra att han inte är det, annars hade den här bloggen snabbt förvandlats till en politisk propagandasite för Nomnompartiet.

Matte har köpt en present till Mullehästen. En stor, grön, ganska dyr present. Men eftersom matte lite påpassligt fyller jämnt i samma veva så tänkte vi att vi tar och köper oss en gemensam stor, grön present i år. Det är modernt att köpa födelsedagspresenter till sig själv, det har matte läst på internet. Så då måste det ju vara sant.

Så. Nu på måndag alltså. Hur tänker ni fira?


Comments

Upcoming; Nationella Mulledagen — 8 Comments

  1. Jag jobbar natt så jag firar nog med lite yoghurt eller kanske en fruktsallad. Väntar med firandet till på torsdag då jag ska på restutang.

  2. Jag kan ju passa på att inflika att Mullematten alltså fyller jämnt på fredag, även om hon kanske hellre ser fokus på Mullehästen än sig själv. 😉

  3. Jag ska fira med en tenta i statsvetenskaplig metod och hantverk (….) MEN jag ska äta en glass när den är klar. Så ska jag på valborgspubrunda förbi alal studentpubar i hela stockholm – massa studenter i overaller som lassas runt i bussar. Lite osäker på om Mulle hade uppskattat den sortens firande, så jag satsar på glass!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *