Avladdning

Mullehästen har nu haft tre dagars vila. Eller ja, det som andra kallar “vila” men som Mullehästen mest relaterar till som “omladdning”. Tredubbel Mulleomladdning är ungefär vad omvärlden klarar av, så det var bara för matte att klä på sig alla kläderna och ge sig ut på Mullerastning. Det var antingen det eller hitta på en bra förklaring till föräkringsbolaget varför Mullehästen klättrat upp på taket på foderbordet och kört Macarena.

Mullehästen var inte helt oväntat odrägligt pigg. Matte var inte helt oväntat odrägligt trött. Men det gick hyfsat, ända tills Mullehästen insåg att snörvlande är samma ljud som fnork och därmed sannolikt betyder exakt samma sak. Och om matte sitter däruppe och fnorkar, då tänker Mullehästen minsann inte vara sämre. Så han både fnorkade och skyggade för granar minsann. I galopp. Jajjemän. Han lyckades också hitta kommunens enda kvarvarande isfläck (och halka på den), ramla over en krokodilränna samt fullkomligt glömma att läxan gällde långsam trav med stora kliv. Han körde istället hastig trav med små kliv. Det var lite som att rida på en hybrid av en hackspett och en symaskin. Rysligt obekvämt. Men okej då.

Imorgon; Litet äventyr.


Comments

Avladdning — 3 Comments

  1. Finns det ingen som kan hjälpa dig att bränna av lite överladd på mullehästen innan ditt ebola utvecklas till muskelinflammation i hjärtat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *