Pedikyr

Mullehästen fick fotvård idag, och ett par nya dojor. Matte tycker att det är lite orättvist att inte alla i familjen kan få fotvård och nya skor för fyrsiffriga belopp var sjätte vecka, men nu är det som det är. Somliga lever lyxigare än andra. Foten på piedestal, som en äkta blåbloding!

“Jelpa till?”

Matte fick lägga en del tid på att övertyga Mullehästen om att hovis klarar sitt jobb alldeles utmärkt utan inblandning från några av Mullehästens kroppsdelar utöver fötterna. Mullehästen var inte riktigt säker. Han tänkte att det kanske krävdes både näsa och svans så det blev riktigt gjort. Om det var tack vare eller trots det låter vi vara osagt, men fina fötter blev det.

Nu du våren, nu har vi sommardäcken på. Nu kör vi!


Comments

Pedikyr — 3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *