Tandläkaren

Tandläkaren. På en lördag. Fnork.

Först promenerade vi ner till grannstallet, intet ont anandes, och fick stå utanför och vänta. Lite konstigt, men tja…

Sen fick vi gå in och låna en lägenhet. Det var spännande. Men när man minst anade det så PANG kom det en gubbe med en spruta, allting blev suddigt i Mullevärlden och plötsligt….

Om blickar kunde döda hade matte varit en liten sotig fläck nu, så kan vi säga. Förnedring och övergrepp! Kris, panik och fobi!

Mullehästen hade lite vassa kanter på ena sidan och fick dem raspade. Väldigt snabbt och enkelt. Han var inte direkt nöjd för det.

Speciellt inte efteråt när han fortfarande var dyngpackad men hans elaka matte tvingade honom att GÅ de trehundra metrarna hem. Om promenad är vidrigt i vanliga fall så är det här bortom alla jävla gränser.

Men sen var det ganska okej. Matte satte sig på pallen mot solväggen och Mullehästen kunde stå i sol och lä och snarka i lugn och ro tills världen slutade snurra. Det hade han inte så mycket emot.

Sen fick han gå in och sova det sista ruset av sig innan han piggnade till så pass att han kunde gå ut och sätta lite sprätt på raggsockorna, som hade sina respektive tandläkarbesök i höstas och därmed inte fattade någonting av det hela.

Tur det är ett helt år till nästa gång.


Comments

Tandläkaren — 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *