Från klarhet till klarhet

Solen börjar komma fram igen efter att ha lyst med sin frånvaro i typ tre månader (okej, kanske inte, men det känns så).

Matte hängde en stund med grabbarna i hagen och tänkte få lite fina bilder på Mullehästen. Ni vet lite sådär som en reklamannons för Horseware. Matte fick hundratalet bilder på en suddig grå nos, ett tjugotal fula miner och bilder på en häst som stod med frambenen i kors och käkade snö.

Horseware borde nog använda sig av någon annan sorts talesperson, för sitt eget bästa.

Men han är lite söt i alla fall. Det får man ge honom.


Comments

Från klarhet till klarhet — 3 Comments

  1. Fjärde bilden, den som är bannerbild nu är riktigt skön. Jag får lite känslan av att precis ha halkat på en isfläck i hagen och tittar upp och ser en förvånad Mulle som undrar vad fasen man ligger och latar sig på marken för 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *