Facebook

Ett snabbt tips till er som följer Mullehästen på Facebook men inte får upp honom i er News Feed: Inne på Mullehästens sida, där “Gillaknappen” eller “Likeknappen” sitter finns det en meny som dyker upp om man håller muspekaren stilla över knappen:

Se till att “Show in News Feed” (eller motsvarande på vilket språk ni nu använder) är förbockad, annars kanske ni missar Mullehästens mullehästigheter!

För er som inte har Facebook; Mullehästens sida är fullt synlig för er med. Länk finns i menyn till höger. Men om ni tycker det är omständigt så går det bra att bara hänga här, det är mest bilder på Mullehästen i olika vinklar när han tycker saker. Vi har delat upp det så. Han tycker på Facebook, matte tycker på bloggen. Vi bråkar fortfarande om vem av oss som ska få Twitter.


Comments

Facebook — 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *