Lite överallt

Idag kom Farbror Sadel tillbaka med Mulllehästens omstoppade hoppsadel för ny provning. Nu satt den mycket bättre, men är ändå lite sisådär. Vi får se hur det blir när han musklar sig lite till, antingen blir det bättre eller så blir det en ny sadel. Men i nuläget är det inte riktigt dags att ge sig ut på sånt, och för tillfället fungerar den helt okej. Speciellt med padd.

Mullehästen får nu kortison mot sin inflammatoriska tarmsjukdom (han lyckas då sannerligen med allt) och ska därmed ta det lite lugnt. Det är bara det att Mullehästen själv vägrat läsa just den instruktionen och tar det inte det minsta lugnt. Efter att ha vilat i två dagar skulle vi idag ge oss ut på en stillsam skogstur med raggsockan och hans matte. Mullehästen skrittade ungefär tre steg, resten var en glad liten dans i takt med raggsockan som vilat lika länge och var precis lika sprattlig. Och huggsockig, så vi fick hålla oss lite på vår kant. Men när vi skulle trava så blev det en ganska tretaktig trav, så kan vi säga. Vi fick stopp innan vi välte, man får vara nöjd med det.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *