Vinterdäck

Mullehästen verkade intakt idag, trots sina vurpor igår. Han stod på alla fyra benen och sådär. Han var dessutom snäll mot sin hovis, det är alltid ett gott tecken. Det var liksom inget att bråka om idag, han stod mest och tog en tupplur medan han fick sin pedikyr.

Han har nu rejäla vinterdäck på alla fötterna. Vi spekulerade lite i möjligheterna att få åtta broddhål i varje fot samt en rumpkudde tills isen försvunnit, men vi nöjde oss till slut med fyra hål i varje. Matte kompenserade genom att skruva i högre brodd istället, så nu kommer väl Mullehästen att trampa på sig själv, men det tar vi då.

Det utlovas regn och sex plusgrader närmsta veckan, så förhoppningsvis har vi snart vägar att gå på igen, utan att riskera livet mer än vi alltid gör.


Comments

Vinterdäck — 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *