Årets Luddöra 2013

Så är det äntligen dags igen. Ni vet hur det brukar gå till. Varje år korar Mullebloggen Årets Luddöra, genom demokratisk omröstning. På grund av stort intresse ger vi extra lång tid för anmälan, som går ut i början av januari. Tävlingen kommer att gå av stapeln kort efter anmälningstidens slut och i mitten av januari kommer vi att veta vem som stolt får bära titeln Årets Luddöra under hela 2013.

Deltagande Luddöron anmäler sig till info@mullebloggen.se senast Fredag 4 januari kl 20.00.

Reglerna är som följer;

*Anmäl ditt Luddöra genom att skicka en nytagen tydlig bild av Luddörats ena eller båda öron till mailadressen ovan. För sent inkomna Luddöron får ej deltaga.
* Varje Luddöra får endast deltaga med en(1) bild.
* Varje anmälan får enbart innehålla ett Luddöra. Samma person får lov att anmäla flera Luddöron, men dessa ska då skickas i separata mail för att undvika förvirring.
* Suddiga eller på annat sätt otydliga bilder kommer att rensas bort.
* Anmäl ditt Luddöra med det namn/smeknamn som du önskar att Luddörat presenteras med vid eventuell vinst, samt anmälarens relation till Luddörat (matte, medryttare, boxgranne?)
* Nytt för i år: Ange i anmälan om Luddörat ska delta i hästklass eller ponnyklass!

* Röstfiske är förbjudet! Detta innebär att alla som via sin facebook, blogg eller på annat sätt uppmanar folk att rösta på något specifikt Luddöra kommer att bli diskvalificerade. Annars vet både ni och vi att det blir en tävling i vem som har flest bloggläsare eller facebookvänner, inte vem som har luddigast öron. Och sånt är faktiskt lite trist. Däremot är det helt okej att sprida själva tävlingens existens.

Kvalificerade deltagare kommer att presenteras anonymt på bloggen tillsammans med en sluten omröstning. Det går bara att rösta en gång.

Genom att anmäla dig till Årets Luddöra enligt ovan godkänner du att din bild publiceras på bloggen. Datumen i tävlingen kan komma att ändras. Vi reserverar oss för missade aspekter på tävlingsreglerna samt stavfel, Murphy och force majeure.

Och tänk på… Ett Luddöra måste inte nödvändigtvis vara en häst…!


Comments

Årets Luddöra 2013 — 2 Comments

  1. Någon (läs en kompis) klippte bort Annies ludd i öronen….Kompisen sa att det smittar de andra hästarna 😉 Undra om jag kan klistra på luddet igen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *