En sån dag.

En såndär dag när man måste rida ut i mörker och storm vid åttatiden en fredagkväll, glömmer pannlampan, glömmer vantar, glömmer hästmössan och det börjar regna när man är femtio meter hemifrån så att hästen (med nakna öron) tvärstannar och vägrar gå en meter till varken framåt eller bakåt för han blir faktiskt BLÖT I ÖRONEN!

Då blir man lite trött.

Fast ryggen var mycket bättre idag, så onsdagens massaker hjälpte. Bringan var sisådär, den får vi ta igen någon dag. Men bogfritt var det, och när Mullehästen själv insåg hur mjuk han var i kroppen var han tvungen att leka gummihäst och slingra omkring och säga fnork åt lite allt möjligt. Hela avsaknaden av pannlampa i dimregn gjorde ju också att det fanns mycket att fnorka åt, eftersom vi inte såg egentligen nånting.

När vi kom hem var allting jätteblött och Mullehästen var jättesur för att han var jätteblöt (I ÖRONEN!!).

Imorgon tar vi det säkra före det osäkra och rider i ridhuset istället.


Comments

En sån dag. — 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *