Gissa vem…

Jaha, gissa vem som har skadat sig igen? Ni får en gissning var. Ledtråd: Han är vit.

Nu visade det sig inte vara så illa som det först såg ut, men blod på vit häst blir onekligen ganska makabert. Sannolikt har Mullehästen slagits med sin grannhäst inne i stallet, men eftersom stallet är just ett stall så är det ju en vägg dem emellan. Mullehästen har helt enkelt tacklat väggen såpass att han slagit upp sår på båda bakbenen och ena höften. Naturligtvis inte den höften som han redan har ett sår på. Man måste ju vara liksidig, som det så fint heter.

Han hade iallafall vett på att se lite skamsen ut.

Eftersom han dessutom var svullen i ena bakbenet (det bakbenet som har varit som sämst av allergin) så blev det ingen ridning trots att han tjatade och ville ut en sväng. Istället fick han, aningen missnöjt, springa runt i ett snöre en stund så matte kunde se hur illa ställt det var med bakbenet. Lyckligtvis var han bara marginellt halt, om alls, så det är inget att bekymra sig för. Dock har han nog ett rejält blåmärke på höften, för han höll på att lägga sig ner för att komma undan när matte petade lite. Så går det om man slåss, då får man skylla sig själv!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *