Comments

Tredje gången gillt — 4 Comments

  1. Vilka fantastiskt roliga bilar distriktet har hos er! Hoppas det börjar lösa sig för mullerulle nu när ni avancerat från jour till bokade besök!

  2. Man ska väl aldrig se positivt på att veterinären måste komma, men måste säga att en liten tröst är det att det inte bara är jag som har klippkort hos distrikten 🙂 Men som du säger, utanför jourtid är helt fantastiskt! Brukar vara nyårsafton, julaftonskväll eller en helt vanlig lördagsnatt.
    Har följt din blogg en tid och den glädjer mig varje dag, alltid trevligt att ha dina inlägg att se fram emot. Sen att jag känner igen så mycket Mullehästen har för sig i mina egna troll är ju ett plus förstås:)

  3. Nä nu får det f*n räcka, hör du det Gud/Murphy/Det flygande spagettimonstret? Lämna Mullehästen och matte ifred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *