Bäst först!

Idag gick vi på promenad ihop med den långbente solisten och hans matte. Granger skötte Mullesnöret, det var tydligen roligare än när tråkiga matte håller i kopplet. Dessutom är det skojigt att ha sällskap ute, för då kan man gå först! Det kan man inte när man är ute ensam, minsann. Och alla vet ju att hästar som går först är lite bättre än andra hästar. Det märktes inte minst när vi vände och den långbente kom före, då fick Mullehästen omedelbart dödstråkigt och ville inte gå alls. Så vi fick byta och återställa ordningen, då blev det en glad Mullehäst igen.

Igår stod Mullehästen på stallgången och bet efter de elaka bromsarna som försökte bita honom under magen. Rätt vad det var kom han av sig, och stod och vred och vände på nosen. Sen spottade han förnärmat ut en broms, vid det laget jättedöd. Det var antagligen inte gott alls. Skulle bara skrämmas lite ju!


Comments

Bäst först! — 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *