Vaccinerad

Det blev ingen ridning idag. I all fånghysteri hade matte så att säga glömt att Mullehästen ska vaccineras ungefär såhär års. Nu lyckades matte lyckligtvis komma på det hela på rätt sida av den magiska gränsen, och genom en fantastisk insats från den långbente solistens matte (med ett kontaktnät som involverar halva hästsverige inklusive veterinärer, samt möjlighet att ställa upp när matte är fast på ett kontor flera mil bort) så var Mullehästen vaccinerad och klar inom ett par timmar. Med flera dagar tillgodo. Leve det!

Nu har Mullehästen strikt vila i två dagar så han inte får ett fånganfall igen. Det är det dumma med fång, någon enda förändring kan putta över gränsen, och att bråka med immunförsvaret kan vara en ganska stor förändring.

När Mullehästen hörde att han inte ens skulle få gå på promenad så blev han rätt sned, och tog istället en egen promenad runt runt i hagen. Det kan också ha berott på knotten. Mullehästen hatar knott även i vanliga fall, och nu när han har vairt konvalescent och allt blir jättestort så har hans knottavsky eskalerat till närapå hysteri. Han har fått en raggsockepyjamas (when in raggsockeland…) som skyddar lite, men de kan fortfarande bitas i benen! Yl och gnäll!

Men han har iallafall återfunnit metoden att få lera i pannan men ingen annanstans. Det får räknas som dagens framsteg.


Comments

Vaccinerad — 3 Comments

  1. Den magiska gränsen är inte så magisk längre! Nya regler i TR!
    /Sy (trodde att jag missat den i år, men det var ingen fara)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *