Häpp häpp

Mullehästen var hos veterinären idag. Det blogginlägget kommer att bli jätte(jätte)långt, så vi tar det imorgon. Bara halva är klart och det är typ natt redan.

Men det gick bra iallafall. Så ingen behöver oroa sig. Mullehästen hade gjort en favorit i repris och smällt till sitt griffelben, men det verkar i stort sett läkt och behöver bara lite cirkulationshjälp med back on track nattetid och kylning efter ridning.

När vi kom hem red vi lite i paddocken (så bra gick det, vi får rida lite i paddocken!). Mullehästen var jetetrött efter utflykten, men tyckte att det var skönt att jogga runt lite och släppa loss kroppen. Vilket var hela syftet med att rida när vi kom hem.

Eftersom vi har Granger på besök kan vi även erbjuda bildbevis på att Mullehästen går att rida på:

Leve det!


Comments

Häpp häpp — 8 Comments

  1. Gillar Mullehästen awarder, månne? Trots att de inte går att äta? OM han gör det, finns det en sådan att hämta hos Huliganen på hans blogg (det är bara jag som tror det är min blogg, Huliganen vet bättre). Annars nöjer vi oss med att önska en trevlig lördagskväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *