Hejdå Hilton

Idag flyttar Mullehästen från sin hörnsvit med balkong på Hilton Hotel där han har bott i nästan två år. Vi har haft en jätterolig tid och fått många nya vänner som vi kommer att sakna oerhört mycket.

Tack för alla oförglömliga minnen!

 

Nu drar vi ut på nya äventyr!


Comments

Hejdå Hilton — 7 Comments

  1. Å va tomt det blev i hörnsviten, grannen (Hjälten) har gnäggat hela em/kvällen, och vi kommer sakna den lilla luddiga med sin matte….men ni vet vart vi bor och ni är alltid välkomna tillbaka….och det är inte långt kvar till Kattryd Grand Prix…trallalalla ♪ ♫ ♪

  2. Tack själv för allt, det har varit roligt att lära känna er (och ha någon att tok-galoppera med)! Och jag hoppas självklart att vi ses på nästa planerade fika/middag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *