Comments

Bloggen är grön — 18 Comments

 1. Jag måste ha världens konstigaste dator, eller vara den dummaste personen i världen för bloggen ser ut som vanligt i mina ögon…? (Och nej, jag är inte färgblind.)

  Men jag ser att vi har fått en riktig Rullehäst som möter oss. Heje!

 2. Den är verkligen jeeeetegrön! Jag försökte kommentera två gånger för ett par dagar sedan, men kommentarerna ville inte riktigt fastna på bloggen, mån tro om den här gör det? 😉

  • Hej Sofie! Varje gång du kommenterar så fastnar din kommentar i spamfiltret, och jag måste plocka upp den manuellt. Därför tar det ibland någon dag innan jag hittar den. Har du någon aning om varför det blir så?
   Testa gärna att använda en annan mailadress nästa gång du kommenterar så kanske det fungerar direkt!

   • Men ojsan vad konstigt! Är jag så hemsk… Ingen aning om varför det blir så faktiskt, det här med datorer är inte min starkaste sida… Har egentligen ingen annan mailadress, men jag provar en gammal avdankad så får vi se om det blir någon skillnad! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *