Strike a pose

Vi hade photoshoot igår. För att det är roligt och var längesen. Mullehästen börjar bli gammal i gemet nu, han hade stenkoll på var kameran befann sig (även om han råkade tackla ner fotografen i diket av misstag, man kan inte få allt). Han bökade och stökade som vanligt, men en gång var femte minut poserade han i femton sekunder som en prydlig statyhäst, då fick vi skynda oss att arrangera matte och kamera så vi kunde få till en bra bild. Det är lite som det är, det dära.

Dagens komik var när matte fick för sig att klättra upp på Mullehästens rygg genom att ställa honom bredvid en stenmur. Mullehästen hade ingen som helst lust att stå bredvid någon stenmur, så efter en stunds ramlande i olika riktningar fick vi ge upp och ta hjälp av vår vän C, tillika fotografen.

Sen försökte Mullehästen inleda distansträningssäsongen på riktigt med matte i grimma och grimskaft på en asfaltsväg, men matte avstyrde det ganska omgående. Men det är fint att han är redo!


[Foto: Carola E.]


Comments

Strike a pose — 4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *