Ridförsök

Innan skittisdagen blev en skittisdag så var den en ganska ok tisdag. Vi var ute och red en sväng i solen, men det var inte så lyckat. Snöstormen som vi hamnade i dagen före hade fortsatt under natten och drivit upp snö i dödsbacken. Jetefarligt!

Vi vände, eftersom vi inte ville ha något repristrauma. Det räckte med olyckan förra året, när dödsbacken blev en dödsbacke (okej, ingen dog, men det var faktiskt jetenära!). Istället ramlade vi ut på gärdet och tänkte oss att vi skulle springa runt där en stund, men efter tre härliga längor i galopp insåg vi att det töat så mycket att Mullehästen nästan gick igenom snötäcket och klev direkt på gräset, och det är ju inget vidare. Så vi gav upp även det projektet och sa hejdå till gärdet för i år.

Då kvarstod paddocken. Vi gick ner dit och där var underlaget helt okej. Men ingen av oss hade lust. Vi travade halvhjärtat nåt varv, sen gick vi in. Är man inte på humör så är man inte.

Och ja. Sen kom tandläkaren. Ni vet ju hur det gick.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *