Skittisdag

Tycker ni att ni har haft en dålig dag? Fråga Mullehästen hur hans har varit.

Det sägs att tisdag är arbetsveckans värsta dag, men det är nog sällan så dåligt som när man får en vuxen mans hela underarm intryckt i käften. Speciellt om man är en erkänd tandläkarfobiker. Tandläkaren är faktiskt right up there med attackerande brevlådor och klippmaskinen. Det är en nosgrej, är man förskräckligt rädd om sin näsa är det lite stressande när någon grejar med en rasp i liksom näsregionen.

Eftersom Mullehästen under sina sjutton år har lärt sig att det inte är någon idé att få panik hos tandläkaren (då får man bara happy happy och vaknar två timmar senare med minneslucka och raspade tänder likväl förbannat), så har han istället utvecklat andra strategier. Typ knipa ihop käkarna och vägra gapa. Eller ägna sig åt en konst som vi kallar “tio sätt att få av sig en munstege”. När inget av detta lyckades så stökade han bäst han kunde med tungan när han hade munstegen på sig, och när tandläkaren kom med de små rasparna utan munstege så knep han ihop så tandläkaren fick raspa i takt med när Mullehästen var tvungen att tugga lite för att inte dregla på golvet (oanständigt!).

Sen bet han tandläkaren i tummen. Två gånger.

Om man nu bortser från vissa beteendestörningar så fick Mullehästen mycket beröm för sina tänder. Tandläkaren tyckte inte alls att hans tänder såg sjutton år gamla ut, och de var väldigt jämna, inga hakar eller bit i kinderna. Mycket skönt, eftersom Mullehästens tänder har varit lite av en svag punkt de senaste åren. Bra om det äntligen kan ha rätat ut sig lite.

“Du kan GLÖMMA att jag kommer när du ber om det! Nu tänker jag stå här!”

Det är tydligen fettisdagen också. Mullehästen tycker att det är larvigt. Han fokuserar mer på att vara tjock samtliga tisdagar året runt. Idag är bara en eländig skittisdag i hans värld.


Comments

Skittisdag — 5 Comments

  1. Han har mitt fulla stöd iaf vad gäller tandläkare o vad lurt de kan tänkas komma på. Är lite rädd för dem jag med. Haha fastän jag borde kunna tala förstånd med mig själv så går det sådär. Jag skulle också helst knipa ihop käkarna o vägra visa en enda bissing

  2. Jag har dressyrlektion på tisdagmorgnar. För mig är tisdag veckans roligaste dag (vilket kanske också beror på att jag bara hinner jobba halvdag pga. dressyrlektionen) Om man lägger in något att se fram emot på tisdagar, så går resten av veckan ruskigt fort!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *