Frågestund

De är dags igen! En gång i kvartalet svarar vi på era frågor. Förra gången var vi tvungna att dela upp svaren i fem omgångar, det är nog rekord. Vad blir det den här gången?

Har ni något på hjärtat?


Comments

Frågestund — 9 Comments

  1. En lite ekonomisk fråga för en som är lite sugen på en häst men inser sina begränsningar… Om du, lite på en höft, fick uppskatta kostnaden varje månad? Och saker som kan komma till som man inte tänker på (min kompis skulle köpa en hund och hade gjort en budget m försäkringar, vet.kostnader, utrustning m.m. och sen en budget till med saker som hunden tar sönder, saker som händer som man inte räknat med m.m, kanske inte så dumt!). Det jag skulle vilja veta är väl lite hur mkt man måste räkna med varje månad/år (kanske inget man vill räkna på??). Mkt tacksam för svar. Mullehästen dämpar ju inte direkt häst-suget:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *