Alla hjärtans fiskpinne

“En present! Till mig! Den luktar som mitt favoritgodis och är stor som en hel säck! Men hur öppnar man den?!”

“Skynda dej’rå! Skynda! Jag vill ha!”

“Mmm… Spillers!”

Mullehästen gillar Spillers. Det är hans absolut bästa godis. Tyvärr är det lite för bra för en individ med så uttalad missbrukspersonlighet, så han får dem inte så ofta. Eftersom han tenderar att brotta ner folk som har dem i fickan. Men nu är det ju Alla Hjärtans Dag och sådär, då fick vi ju hitta på nåt extra, och matte hittade en Spillerspåse som är så stor att den behöver handtag. Tänk er själva att få en godispåse som är så stor att den behöver handtag!

Vi skulle rida duktigt i paddocken idag, men när matte hade mockat, borstat och sadlat så hade det hunnit bli fullkomligt skitväder. Det stormade blötsnö på tvären. Men vi är ju som vi är, så vi gick upp på gärdet lite. Det gick jättebra åt ena hållet, men det blåste så vi inte höll på att komma tillbaka igen. Dessutom kunde ingen av oss titta upp ens korta stunder för att orientera oss, så efter bara tio minuter gav vi upp och Mullehästen rusade nästan ner till stallet igen.

Dagens ridpass renderade alltså inte direkt i någon ridning, utan enbart i att vi återigen fick hänga hela utrustningen i torkrummet. Blöt sport, det hära.


Comments

Alla hjärtans fiskpinne — 3 Comments

  1. Jag drömde om Mullehästen i natt! Rätt udda men jag läser er blogg ofta och gärna så det kanske inte är så konstigt.
    Han var snäll men busig, och olydig, men det uddaste av allt var nog att han kunde förvandla sig till en man när han ville, fortfarande med hästsinne men ändå :s
    Men överlag var det en mysig dröm så tack för besöket Mulle 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *