Pausdag

Mullehästen fick vilodag idag, med tanke på eventuellt uppkommen träningsvärk efter gårdagen. Det kommer antagligen visa sig att de bara betyder att han orkar ladda om helt och hållet till imorgon. Men just idag verkade han faktiskt ganska nöjd med att bli grundligt kliad i pannan istället för fysisk aktivitet.

Matte fick inte vilodag. Matte fick gå till gymmet. Det var tråkigt, och dessutom kan vi konstatera att det inte bara var Mullehästen som fick träningsvärk efter dunderpasset igår. Märkligt, det.

Vi planerar att rida en bra galopptur i helgen, förutsatt att underlaget inte får för sig att förvandlas till såphalka. Nu ska det visserligen inte göra det, men det kan man inte riktigt lita på såhär års.

Eftersom vi inte har något vettigt att komma med idag så tar vi en liten walk down memory lane. Här är en fin liten film från när Mullehästen hoppar Clear Round för tredje gången i sitt liv. Han var så att säga inte jättebra på det här med rätt galopp på den tiden. Eller för all del det här med en galopp åt gången. Men engagemanget är på topp!

Ursäkta de märkliga proportionerna på filmen. Det gör att det inte syns hur hiskeligt fort det går. Men mattes aningen hetsiga bromsande kanske ger en liten indikation iallafall. Det här utspelar sig på den tiden när vi fortfarande trodde att man inte behöver betsla upp i hoppningen. Rakt tränsbett. Jojomän.


Comments

Pausdag — 3 Comments

  1. Framförallt verkar det gå fortare och fortare ju fler hinder ni hoppat. Sista diagonalen: “jaaaa! galoppera!!! hoppsan, någon har lagt pinnar i vägen. ja ja..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *