Comments

Kort meddelande — 14 Comments

    • Vi är okej. Vi var båda så bergsäkra på att han skulle sakta in att vi inte fattade vad som hände förrän han med marginal hade passerat. Då fick vi panik och ramlade ner i diket, men där brukar vi ju vara så ingen fara på taket.

  1. Varför finns det så många idioter som har lyckats ta körkort? Borde finnas ett idiotilås brevid alkolåset på samtliga bilar… Suck!

  2. Vilken jävla idiot!!!!!! Hur fan tänker en del….eller ja, det gör de ju uppenbarligen INTE! Du skulle ha “råkat” skänkla lite extra rätt i rutan på fanskapet! Jag blir så……”#€%&/&%€%&%&

  3. Stolpmongo var rätt ord… Tog du inte registreringsnumret eller hade du fullt upp med annat kanske….. men som det gamla djungelordspråket säger “tiden talar alltid för oss”

  4. Det finns så många puckon som borde få indragna körkort! Tur att det gick bra för både Matte och Mulle! Jag och foderhäst höll på att slå oss båda halvt fördärvade när ett liknande stolpmongo trängde oss i hög hastighet och skrämde stackars pållan i sken, för att sedan fortsätta förbi nästa (som tur var lite coolare) häst längre fram utan att sakta ner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *