En annandag

Mullehästen fick vila idag, mest relaterat till det sorkiga vädret (det regnade på tvären). Han vilade igår med, men då mest relaterat till jul. Däremot var vi ute en sväng på själva julafton. Inte så långt, förvisso, men det räknas ändå. Vi tog en skrittur ihop med halva stallet, i grupp, och Mullehästen fick minsann gå först och vara mallig. Han blir alltid lite mallig när stallmattes känguruhästvalp är med, eftersom han då får vara Stor, Stark och Stabil. Det är ju ett viktigt uppdrag! Speciellt när det är typ mördarhöns inblandade. Och sådär.

Dagen till ära var han naturligtvis tomtehäst. Julafton är julafton, ska man ha horn nångång så är det då.

Man skulle kunna tro att nån som har varit så rädd om sitt huvud kanske borde tycka illa om renhorn av tyg som slår mot öronen när man går. Men Mullehästen verkar mest tycka att det är skojigt. Till skillnad från luciautstyrseln så gillar han tomtegiget, framför allt när alla tittar på honom och tycker att han är snygg. Han vet ju redan själv att han är det, men det är ju alltid trevligt att höra det från andra också liksom.

Imorgon har vi vardag igen och förhoppningsvis bättre väder. Då tänker vi oss att vi ska hitta på något i paddocken. Något som inkluderar mycket bakben!


Comments

En annandag — 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *