Belly fat

Ni goda själar som kommenterar mycket har kanske insett att vi har installerat ett spamfilter på kommentaterna. Det är nämligen såhär: När vi började visa annonser på bloggen så började bloggen anses som goda jaktmarker, och antalet spamkommentarer som tidigare varit runt två i månaden blev helt plötsligt 5-10 om dagen. Det kändes som lite många. De flesta handlade dessutom om konsten att bli av med sitt belly fat.

Mullehästen tog detta ytterst personligt, eftersom nu inte bara Google, utan hela den amerikanska bantningsmarknaden har börjat kalla honom för tjock. Han blev ledsen i luddet. Så matte installerade ett spamfilter, som går ut på att den som kommenterar får ett lösenord som ska kopieras in på raden nedanför i kommentarsfältet. Det är på intet sätt raketforskning, ni har naturligtvis sett hur det går till redan.

Problemet är nu att vi har blivit uppmärksammade på att en läsare inte lyckats kommentera som vanligt sen spamfiltret kom på plats. Det är ju jetedåligt, för vi gillar kommentarer. Därför undrar vi om fler har haft samma problem, eller om det handlar om just den här läsarens dator.

Det kan te sig lite paradoxalt att be er att kommentera om ni inte kan kommentera, men ni kan maila oss, eller lämna nåt på Facebook om ni har problem med kommentarerna.

Tack för hjälpen!


Comments

Belly fat — 15 Comments

  1. Haha! Håller med föregående talare! Vilken helt underbar bild! 😉 Och så var jag ju tvungen o kolla om jag kunde kommentera… Så verkar det vara så jag är nöjd och glad! 🙂

  2. Mullehästen får inte bli ledsen i luddet! Mullehästen ska vara glad (även om det verkar som att en glad häst bör vara en skitig häst, men vi säger inte det högt för mattes skull)! Bra Matte! Bra Mullehäst!

  3. Nu måste ju jag kolla och så om jag kan kommentera. Läser jämt men kommenterar sällan. Förövrigt måste jag hålla med om att bilden är underbar. Lycklig häst på den bilden.

  4. Tur, vi kan också kommentera. Jag tycker Google-reklamerna kan vara tjocka. Så det så! Förresten är det fint och praktiskt att vara lite rund, tänk om det blir svält liksom?? Det tänkte ni inte på! 😉

  5. Hahaha, den där bilden är lika rolig varje gång. Verkligen tagen från fel vinkel. Det roligaste är att det ser ut som att huvudet är direkt påklistrat på kroppen, utan hals 😛

    (Om detta kommer fram funkar det bra för mig, använder Chrome)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *