Har man djur så har man

Mullehästen tuggade på mattes mobiltelefon en gång i tiden. Det kan ju tyckas ogint av honom, men det var faktiskt inte helt och hållet hans fel. Matte hade nämligen haft mobiltelefonen i samma ficka som hästgodiset, så den luktade mer eller mindre som en mullekaramell. Dessutom var det bästa sortens. Mobiltelefonen gick att hålla vid liv någon vecka efter tillfället, men fick till slut ersättas.

Matte lärde sig naturligtvis av sitt misstag, och slutade ha telefonen i vänsterfickan med hästgodiset. Nu har matte istället mobiltelefonen i högerfickan.

Tillsammans med hundgodiset.

Ridå.


Comments

Har man djur så har man — 13 Comments

      • Det tyckte jag med, tills jag tappade en mobil igen. Numera tycker jag den hundringen var väl investerad, och jag har mycket bättre koll på den lille rackaren. 😀

      • Rent generellt känns dessutom tanken att ha en Spillersdoftande telefon i ett snöre runt halsen något dumt. Vet inte riktigt varför, men det känns som om det skulle unna få oanade konsekvenser. Vi pratar trots allt Mullehäst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *