Fötter

Nya skor idag! Det triggar alltid en viss avundsjuka hos matte som önskar att den gemensamma budgeten kunde innefatta pedikyr och nya skor för fyrsiffrigt belopp varannan månad för oss båda. Men allt handlar väl om prioriteringar som vanligt.

Fötterna var mycket bättre idag! Den högra är fortfarande lite sämre, men inte alls så illa som senast. Det kommer nog bli fint det, med tiden. Vi körde en omgång till utan sula. Det fungerar ganska bra, så länge vi håller oss på platta eller mjuka vägar. Grusvägar med större sten på eller terräng med mycket kvistar i är fortfarande ajigt. Men eftersom vi ändå inte tränar för tävling just nu så är det bättre att plattfötterna får vara ute och andas lite.

Det blev en vilodag till, men det var nog bara nyttigt för mattes förkylningstendenser. Vi satsar på en desto roligare fredag!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *