Den moderna teknologin

Vi har lite tekniska problem här. Men vi joobbar på det. Dagens blogg handlar om fötter.

Så länge kan ni väl berätta vad ni har gjort idag?


Comments

Den moderna teknologin — 6 Comments

  1. Idag har jag varit på en clinic som SLU arrangerade med den australiensiske etologen Andrew McLean. Han är både forskare och före detta elitryttare och han arbetar med att omsätta de vetenskapliga erfarenheten i praktiken. Han arbetar en hel del tillsammans med Kyra och deras sätt att tänka är ganska lika. Det han presenterar är på inget sätt några nyheter, men genom att vara logisk och systematisk får han en att börja fundera på vad man egentligen sysslar med. En bra dag med andra ord 🙂

  2. Jag och en god vän tog varsin häst i snöre, kaffe i ryggsäck och gick ut i skogen.
    Vännen o jag satte oss på en stock och fikade i solen medan vi lät hästarna gå lösa och äta ljung o annat gott. Det var riktigt mysigt! tror att hästarna oxå tyckte det. /Sy

  3. Vi har övat miljöträning eller vad man nu ska kalla det. Det blir inte så mycket miljöträning när hästen inte tycker att farligheterna man ställt upp är några farligheter. Vi har i vilket fall hängt upp presenningar att gå igenom och fladdrande plastband att gå under osv. Och hon går igenom själv, hon följer liksom efter mig bara. Sen testade vi att trava igenom grejerna också, fast där får jag hålla i henne lite i snöret än så länge, annars blir det för roligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *