Finbesök

Ni som hängt med på Mullebloggen ett tag, kommer ni ihåg den svartvita bockponnyn och hennes matte? De var och hälsade på oss idag.

Mulle och bockponnyn har inte träffats sen han flyttade för ett och ett halvt år sen, men hästminne är hästminne. De kom minsann ihåg varann och Mulle blev jeteglad av att se sin gamla buskompis.

Vi red ut och visade våra fina vägar. Två timmar tog turen, och vi hade tur med vädret och allt möjligt. Bockponnyn har inte riktigt kommit igång efter sommarbetet och tyckte att vi var genuint jobbiga när vi kommit ungefär halvvägs, men vi tog det lugnt och fint och skrittade mest, då tyckte hon att det var okej. Mullehästen var dock inte helt nöjd med kompromissen utan försökte högljutt förklara vilka vägar vi brukar trava och galoppera på, samt försökte med alla medel få bockponnyn att följa hans instruktioner. Med blandat resultat. Men det var en härlig tur, vi hoppas att de kommer tillbaka snart!

Eftermiddagen har matte spenderat i Kungsbacka ihop med stallmatte. Vems idé det var att släppa lös matte på Börjes och Svensk Ridsports höstrea dagen efter lön låter vi vara osagt, men både Mulle och matte fick nya saker i lagom avvägd mängd. Som vi faktiskt behövde. Så det så. Vi kommer att återkomma mer till det imorgon, sådär som man gör på en Officiellt riktig modeblogg.


Comments

Finbesök — 5 Comments

  1. Klart vi kommer igen!

    Tur att vi ändå tog den längre vägen, trots att pållan blev lite trött mot slutet. Om vi hade ridit tillbaka genom skogen hade jag nog hittat 100 älgflugor i svansroten istället för 50.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *