Frågestund

Vi har ju frågestund här ibland. Ni ställer frågor och matte svarar. Sådär som man gör på bloggar.

Men det har kommit mer och mer frågor riktade direkt till Mullehästen. Så senast vi hade frågestund så hjälptes vi åt med svaren. Det blev mycket rättvisare, känner vi båda. Så nu gör vi likadant igen. Ställ din fråga, så svarar vi. Glöm inte att tydligt ange om frågan är avsedd för Mulle eller matte. Om du vill hålla din fråga hemlig tills vi svarar går det bra att maila den till mullebloggen(a)live.co.uk. Eller i kommentarsfältet nedan som vanligt. Ni får fjorton dagar på er, blir det bra?

Challenge us!


Comments

Frågestund — 9 Comments

 1. Mulle: Hur känner du inför oss kaniner? Vi är ju ganska lika 😉
  Hur känns det att ha en sadel?
  Hovar eller klor? Vilket tror du är mest användbart i människoavskräckningssyfte?

 2. Matte. Mulles för och nackdelar, vad önskar du att Mulle hade/inte hade?
  Mulle: samma fråga till dig, fast om matte

 3. Hittade hit för ca 2 veckor sedan via Fredrik Backman, och har sedan dess ägnat semestern åt att läsa igenom hela ditt arkiv, vilken fantastisk blogg! Jag ber om ursäkt i förväg om jag ställer frågor som du redan svarat på, kan nämligen ha missat en del ändå. Du kan ju ana förvirringen när jag råkade hoppa från juli 2009 till augusti 2010…
  Frågor till matte:
  Det kanske är ett medvetet val att inte skriva om dig själv, men det hade varit kul att få veta lite mer om dig! Typ ålder, yrke, civilstatus etc.
  När du hade Mulle i förra stallet tränade du regelbundet för dressyrtränare. Är det något du tänker ta upp igen?
  Till matte/Mullehästen:
  Det hade varit roligt med en liten presentation av stallet och dess invånare.
  Återigen, tack för att ni förgyller min dag med denna blogg!

 4. Mulle; Känner behovet att fråga, pga en gnagande nyfikenhet som hållt mig vaken på tok för många nätter nu. Vad står det egentligen på den gula skylten på din boxdörr?

 5. Matte: Kallar du honom Mulle eller har han ett annat smeknamn? Hur många läsare har Mullebloggen? Kan du tänka dig att nångång göra en “marley och jag” och göra en bok?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *