The curse

Matte är och hälsar på retrieverarna och klappar föräldrarna, eller möjligen tvärt om, samt inspekterar havet. Det ser ut som det brukar. Så långt allt väl.

Men när matte lyckas åstadkomma ösregn på norra Bohuskusten, i ett av de få områden i Sverige där det generellt sett är regnskugga, samtidigt som det är strålande solsken och tjugoåtta grader varmt… då är det nog dags att sluta skylla på Boråsvädret och helt enkelt acceptera att det är matteväder det handlar om. Ah, the cursed life!

I övrigt tar vi det soft här. Man vill ju inte överanstränga sig i onödan.


Comments

The curse — 3 Comments

  1. Började just undra hur det kan regna hela tiden, men nu förstår jag. Här brukar det börja när jag säger att jag ska gå ut i solen och dricka en kopp kaffe ( eller i alla fall bli mulet). Betyder det att du inte har någon retriver med dej i Borås?
    I dag när jag var ute och red på lillpållan kom jag att tänka på att jag tror att jag blivit en lite bättre hästmatte sen jag började läsa din blogg. Det tackar vi allra ödmjukast för!
    Har kommit till maj i år. Läser varje kväll. Vad ska jag göra sen, när jag har kommit i kapp?
    Tack, ni är helt enkelt bäst!
    /Sy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *