Nomnom?

“Det ligger nomnoms här!!”

“Det gör nog inget om jag tar en…”

“Jamen jag tog bara en! Det märks ju inte ens!”

“Kanske en till bara. En liten.”

“Jamen, han är ju ända DÄR borta, han vill ju uppenbarligen inte ha dem! Det är slöseri!”

“Jag lovar, jag har ingen ANING om vart de tog vägen!”


Comments

Nomnom? — 1 Comment

  1. Hästar kan konsten att se oskyldiga ut när de är som skyldigast. 😉

    Inget får min häst att se så oskyldig ut (enligt henne alltså) som när hon försöker smyga ut steg för steg ur boxen. Vänder jag mig ditåt från varjagnuär så står hon still och tittar på mig som ett oskyldigt helgon.. Sen tar hon sin 660+kg kroppshydda och försöker smyga ut ett steg till helt tyst. 😉

    … för att sen se oskyldig ut igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *