Comments

Frågestund — No Comments

  1. Hej Matte! Har du några tips på hur man tränar bort att hästen knallar iväg under uppsittning? och så en fråga till Mulle! Om du fick välja…en säck morötter…eller en grön hage med gräs upp till knäna? 🙂 Jo, en fråga till Mulle…vilken är din favoritmotion tillsammans med matten? Ha d gött, båda!

  2. Vilken underbar bild!
    Ett litet tips till Lisbeth: vi använder godisterapi på alla problem med den ena hästen, funkar alltid. I början gick han iväg när vi satt upp, då gav vi honom godis så fort vi kom upp, vilket gjorde att han stod still och vred nästan halsen ur led för att få godis. Nu står han alltid still!
    Till Mullehästen och Mullematten vill jag bara säga att jag gillar er!
    Mvh/Syvonne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *