Sommartider hej hej

“Du är en dålig,dålig,dålig,dålig,dålig matte!!”

“Ja, men nu är det ju inte JAG som har ätit hälften av allt gräset i hagen på en vecka och ser ut som någon blåst upp mig. Jag är ledsen grabben, men det är den tiden på året. Bit ihop!”

“Det är FÖRNEDRANDE! Jag är väl ingen jävla ponny heller!”


Comments

Sommartider hej hej — 7 Comments

  1. Fick just årets fnitterattack, både åt bilder, text o framför allt Etiketten. Tack Mullematte för att du delger oss även era mer tveksamma peaks. Och tack Mulle som är storhjärtad nog att låta oss fnittra på hans bekostnad.

  2. Håller med min mor ovan. Okontrollerat fnitter utbryter. Och så tror jag att vi båda skänker en tanke åt min gamla ponny Cornelia som också var av formen rund och fick gå med svanskappa en gång i tiden. Hon HATADE det!
    Ha ha ha ha…jag gick just tillbaka och tittade igen. HAHAHAHA! Lilla Mulle då!

  3. Ibland är man glad att man är människa och får vara lite rund sådär utan att någon petar på en svanskappa… å andra sidan är det kanske just det man behövt för att skärpa till sig?

  4. Pizzahästarna på Spanska ridskolan har ju faktiskt svanskappa hela högen, det kan man ju trösta sig med. Att det bara är riktigt fina hästar som får sådana accessoirer. Fast det kanske inte hjälper när det skaver i ändalykten :X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *