Gullig liten vit

Visst att man kan vara en gullig liten vit häst och sådär.

För vi vet ju alla, att så fort matte vänder ryggen till…

Jorå.

Idag fick Mullehästen gå ut på tur. Det var jeteroligt! Han hade med sig kinesen och den bruna damen som sällskap och skällde högt på dem om de försökte gå först. Mullehästen ska vara först! Så länge han var det så höll han sig i skinnet. Dessvärre är Mullehästen begåvad med ungefär hälften så långa ben som de båda sällskapen, så han hade ett jäkla göra med att hinna före. I vissa desperata ögonblick fick han ta till rumptackling, men bara i nödfall. I övrigt knallade han på så gott benen räckte till, och kinesen och den bruna lät honom hållas och släpade fötterna snett bakom istället.

Jeteglad!


Comments

Gullig liten vit — No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *