Ååååhopp!

Mullehästen hade finbesök idag av sin moster, a.k.a. mattes syster, som ansåg att han är mycket luddigare och mycket prickigare än senast de sågs. Vilket är helt sant. För några år sen hade Mullehästen inga som helst planer på att bli flugskimmel, men numera blir han prickigare och prickigare för varje dag. Man kan ju ändra sig, liksom.

Dagens motion blev i ett snöre. Det gick fort. Vi har också konstaterat att Mullehästen kan bocka på kommando. Samt harva paddocken, lätt lutandes. Däremot kan han inte stanna, men man kan faktiskt inte vara bra på allt. Imorgon tänker vi oss någon typ av dressyr. Och bättre bloggande. Definitivt bättre bloggande. Det har varit rätt uselt här, faktiskt.


Comments

Ååååhopp! — 5 Comments

  1. Nu känner jag mig så där befryndad med Mullehästen igen! För jo, det händer att även jag byter hårfärg och frisyr. Prickigare vet jag inte om jag blivit någon gång… men det kan ju vara en utvecklingsmöjlighet att utforska.

  2. Min vita var också vit förut. Numera är hon bara vit på vintern men så fort luddet rasar så kommer det fram en förfärlig massa fräknar – främst på halsen. Det är hon och jag – vi e lika fräkniga båda två så vi liksom hör ihop på nåt sätt. Som om jag inte visste det redan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *