General Happy

Måndagens gnälliga humör var som bortblåst idag, och vi var ute i solen och galopperade i alla åtta plusgraderna (svett!). 1,2 mil sprang vi, glad häst hela vägen, om än lite blodig fram stundtals (det jefla såret läker ju inte!). Vi får hoppas att det har läkt om två veckor, vi misstänker att veterinärer inte tycker det är helt optimalt med blodskvättiga hästar i veterinärkontrollerna på distanstävlingar.

För övrigt velar vi just nu lite mellan två mil eller fyra mil. Fyra mil känns väääldigt långt, speciellt som vi inte har med oss raggsockan den här gången utan måste springa själva (hallå tråkigt). Å andra sidan känns två mil ungefär som att åka och hoppa en clear round på 50 cm. Visserligen är det lika mycket dödsångest som 80 cm, men om man nu ska åka iväg kan man ju lika gärna göra det ordentligt, eller?

Nåväl. Vi har till tisdag på oss att bestämma oss. Vad röstar ni för?


Comments

General Happy — 10 Comments

  1. Tycker mattes rumpa skall bestämma snarare än Mulle. Ibland är 4 mil längre för den som sitter uppå än för den som springer under 🙂

    • Ja, vi brukar ha en raggsocka med oss. Men han bor inte där vi bor, utan där han bor har det varit is överallt så han och hans matte har inte kunnat träna. Spinga fyra mil otränad är faktiskt inte schysst…

  2. Varför kunde de inte ha 3 mil för?

    Nåja röstar nog ändå på 4 mil. Ni är ju så jäkla fit:a så det fixar ni galant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *