December 2007

Vi berättade ju en liten anekdot häromdagen, om hur Mullehästen ballade ur när han skulle skritta genom ett hörn i tömkörningen och matte fått det på film. Och även att när filmen sen publicerades på youtube så fick matte kommentarer av typen att hästen bör säljas till det hem han förtjänar och att matte borde köpa en cykel istället.

Vid närmare eftertanke så var det ingen som sa vilken typ av hem Mullehästen egentligen förtjänar. Men ja.

Naturligtvis efterfrågades filmen, och eftersom vi lyssnar på våra läsare så har matte lagt åtskilliga timmar på att försöka hitta den. Men eftersom matte har cirka hundrafemtio timmar oredigerad hästfilm på blandade hårddiskar så visade det sig vara omöjligt. Tyvärr. Istället kan vi erbjuda en fullgod ersättare, med lite samma scenario, samma tömkörare, samma hörn, fast i trav.

Värt att notera är att den sprättiga hästen faktiskt har slaka tömmar mestadels. Samt att det tydligen är oerhört mycket enklare att gå i travöppna längs långsidorna än att gå korrekt igenom ett hörn.

Och om någon har undrat hur det ser ut när Mullehästen säger “Du är dum!” när matte tömkör så är det ungefär såhär.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QWOf-4Xg-tg]


Comments

December 2007 — 7 Comments

  1. Lite besviken på filmen… Mullehästen är ju glänsande vit och inte det minsta luddig?!!! Dock är det ju rätt attityd! =P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *