Fredagsledigt

Som tack för god match igår så fick Mullehästen ledigt idag. Det kändes liksom alldeles motiverat så. Han har således ägnat dagen åt att fälla päls och äta mossa istället för att göra nåt vettigt. Man behöver ju det med ibland.

Hur är det med er? Några vårtecken?


Comments

Fredagsledigt — 5 Comments

  1. Vårskorna åkte på pållan igår, utan snösulor! Hoppas att vintern inte tänker komma tillbaka på sisådär 9 månader…

  2. Att hästen är helt svart när man tar in den från hagen istället för mestadels vit? Årets första lerinpackning gjord…

  3. Ja det är vår på Gotland. Lerigt och dant. Just så här års är väl enda gången man faktiskt ser vissa fördelar med att inte längre ha häst. Hade förr i världen fjording, russ, D ponny med mycket päls (varav en var lippizanerkorning och MYCKET lik Mullehästen för övrigt), och B ponny med ännu mera päls. Liksom ingen idé att städa huset under mars-april.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *