Borstar

Matte var ju alltså på Eurohorsemässan i helgen. Och nej, Mulle fick ingen komplett rosa utrustning. Han fick de facto nästan ingenting. För första gången i livet har matte lyckats hålla sig inom budget på mässan. Och även till inköpslistan (förutom på slutet när vi spårade ur fullkomligt och köpte ett nosludd).

Mulle fick en ny piggborste och en ny rotborste, eftersom någon har ätit upp de gamla. Vi avslöjar inte vem, men ni ska få en ledtråd; Det var inte matte.

Idag red vi i ridhuset igen, aningen motvilligt med tanke på hur det gick i fredags. Men det gick över förväntan. Definitivt inte hundra procent lyckat, men kanske åttio? Och med tanke på fredagens cirka tolv procent så känns det fantastiskt. Om vi säger såhär; Vi var inget dressyrekipage idag heller, men idag jobbade vi åtminstone i ungefär samma riktning mot att bli ett.

Matte fattade vinken, Mullekroppen mår bättre av dressyr med tre dagars mellanrum än med tio dagars. Point taken. Så vi passade på att förlänga Mullehästens manegekort, så vi känner oss tvingade att rida ordentligt (matte har alldeles för mycket snålkramp för att inte göra det när vi väl har kortet). Av någon anledning misstänker vi nämligen att paddocken inte riktigt kommer att vara brukbar de närmsta veckorna heller. Så. Nästa pass på onsdag. Imorgon ska vi bara ha kul.


Comments

Borstar — 2 Comments

    • Jahaaaa, det är deeeet han gör. Att jag inte tänkte på det.

      (Han har för övrigt redan nogsamt tuggat in den nya piggborsten. Han gav sig på rotborsten med, men då sa matte stopp.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *