Bristande disciplin

Idag är det torsdag, och torsdag är ridhusdag.

Men det är faktiskt kallt, mörkt, halt, eländigt, förkylt och fan vet allt. Så vi sket i det. Vi skrittade ut istället, sällskap fick vi också. Bättre så.

Är det vår snart?

Mullestatus; Lite sadelskav men ett sjujäkla gott humör!


Comments

Bristande disciplin — No Comments

  1. Det låter som ett klokt beslut. Kanske det varit ännu trevligare att kura ihop i soffan med en kopp te, lite choklad och en bra bok? Fast jag vet ju inte om Mullehästen får plats i soffan. Hur stor soffa har du?

    • Det hade onekligen varit det optimala. Jag tror att Mullehästen hade fått plats i soffan om han klämda ihop sig lite (han är trots allt en herre av moderat storlek), men det hade varit desto värre att få in honom i hissen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *