Julklappar

Globen var skojigt. Inte alls samma trycks om i Scandinavium, iallafall på Grand Prix-föreställningen som vi var på, men fina hinder och faktiskt rätt bekvämt med korta klasser (16 startande i varje klass jämfört med 40 per klass i Gbg).

Mässan i annexet var väl i stort sett samma utställare som i Gbg, men på ungefär hälften så stor plats. Inget ställe för folk med klaustrofobi eller på annat sätt svaga nerver, men vi lyckades ändå bärga ungefär det vi tänkt oss i julklappsväg till Mullehästen, samt lite extraprylar till matte (hela kläder, vi gillar’t). Och vi hamnade inte ens i närheten av maxgränsen för budgeten, det är helt fantastiskt.

Mulle kommer för övrigt få sina julklappar en månad före jul i år, men han brukar inte ha nåt emot det. Han firade ju Lucia i augusti.

På ett helt annat ämne; imorgon ska matte alltså åka tåg sträckan Stockholm-Göteborg. Ska vi bara utgå från att det kommer att gå åt helvete?


Comments

Julklappar — 2 Comments

  1. SJ är inte alltid en rolig erfarenhet, vi åkte Stockholm-Jönköping i förrgår och det var bara liiite krångligt ( månadens understatement) att boka om biljetterna när vi ville det.
    Hann du se kamelen som gjorde galoppombyten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *