Utflykt

Matte är på utflykt till Uppland, för att kolla på snön. Istället för hemma, där vi tydligen har mer snö. Huvudsyftet är naturligtvis att titta på hästar i olika former, framför allt kommer bloggen att kunna erbjuda en direktrapport från Globen på söndag. Det är ju väldans fancy. Vi har som målsättning att hitta lagom mycket intressanta julklappar åt Mullehästen på mässan,som kompensation för att matte först är skadad och sen åker BORT. UTAN honom.

Fnork.

Imorgon ska vi hälsa på en pirayahäst och en lillasysterpizza.

Until then, thank god it’s friday!
Och trevlig helg.

(Från Mullelägret kan vi rapportera att Mullehästen idag har fått återupprätta kontakten med begreppet pannlampa. Den var uppenbart fnork.)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *