Tack!

Tack för alla era fina kommentarer angående vilka ni är och vad ni tycker om Mullebloggen! Vi är tillbörligen rörda och generade.

I en kommentar fick vi förslaget att lägga upp en karta där bloggläsarna kan nåla sig. Det vet vi inte hur man gör. Men det var en rolig idé! Så istället skapade vi en omröstning, där vi godtyckligt delat in Sverige i ett antal delar. Nu är det alltid så på Mullebloggen att när vi lägger upp en omröstning är det trettiosju personer som röstar (eftersom övriga verkar tro att SÄPO registrerar om man klickar i en omröstning på nätet), men de trettiosju personerna kanske kan ge en bra överblicksbild.

Om inte annat är det roligt med formulär.


Comments

Tack! — No Comments

 1. Kul grej med “avslöja din hemvist”!
  Jag och Bandyn bor på tillräckligt nära avstånd för att vi egentligen skulle kunna komma och ta del av WE-skolan live hemma hos er 😉
  …men det går lika bra att låna lektionerna via nätet och bygga banor hemma i den trygga paddocken också 😉

  • Var bor ni egentligen?

   WE-skolan kommer igång igen snart, vi väntar bara på att återfinna paddocken under snön. Och kunna galoppera mer än en halv långsida utan att balla ur.

 2. ha ha, SÄPO, den var bra, De får liite fler att registrera nu eftersom jag var röst nr 47 🙂 Suverän funktion med mail vid nya inlägg, då missar man inga Mulleäventyr, du skriver lika roligt som vanligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *