Crazypants

Idag körde vi samma koncept som igår fast snäppet värre. Full galopp på halvlång tygel för att hitta livsglädje. Det gjorde vi. Vi hittade både mulles livsglädje, mattes livsglädje och antagligen trehundrafyrtiosju andra individers livsglädje. Det blev så mycket livsglädje i Mullehästen att det liksom sprutade ut genom öronen.

Vi effektiviserade lite idag, C var med på promenaden. Vilket i praktiken innebar att C var ute på egen promenad längs långa grusvägen och blev titt som tätt passerad av en luddig vit virvelvind i blandade gångarter med sin matte på trekvart och med bestämda åsikter om hur man lämpligast tar sig fram genom naturen i solnedgången.

Så nu undrar vän av ordning; behöver man verkligen åka till veterinären med hattifnattsjuka? Är det liksom inte lite som en förkylning, bara att vänta ut? Nå, tiden till veterinären står kvar, vi rider vidare. Tider går att avboka, om så skulle vara. Det är trots allt bara två dagar sen han senast mådde pyton.

Vi har även röjt i Mulles lägenhet idag. Senaste tiden har han gått från att vara en renlig pojke till att vara något av ett träsktroll. Vi anar att det är lite lavineffekt, ju smutsigare det blir, desto mindre bryr han sig.
Vem funkar inte så när lägenheten ser ut som fan? Även om genomsnittsmänniskan kanske inte börjar bajsa i alla hörn istället för i ett. Och sådär.

Idag blev det röjt och hela lägenheten luktar städat. Mulle var väldigt noggrann med att stå kvar i hallen när han käkade kvällsmaten, så han inte skulle stöka till i det nystädade. Vi gör en vågad gissning att den mentaliteten var relativt bortblåst i höjd med att maten tog slut. Men det var en fin tanke.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *